Retro Kütyü Láz

Utoljára 2014 őszén rendeztünk Retro Kütyü Játszóház néven bulit. Szám szerint az volt nyocadik ilyen esemény. Az első öt Retro Kütyü Játszóház még zárt körű házibuli volt. A hatodik lett az egyesület alapuló partyja a Cserepesházban. Hetediknek egy közös kockulást rendeztünk a Magyar Anime Társasággal a Müszibe (katt). A nyolcadik buli meg a IDDQD blog ötödik születésnapi partyjával bútorozott össze a Grundon (katt). Az ez után tartott bulik már PixelCon néven futottak.

Most 2022 Nov. 5-én az egyesület rendezi a sorait, újra alakul, és követve az előző megalakulás “hagyonányait” egy publikus Retro Kütyü bulival ünnepeljük meg magunkat, így szám szerint ez a kilencedik ilyen bulink … de ennyi idő után ki számolja … ezért variáltunk egy kicsit a néven, és ezt dobta a gép, amire azonnal meg is nyerte a buli a méltán hírhedt Xénia Láz tematikáját.

Ezen felbuzdulva meg is hívtuk Hetényi Zoltánt aka. Partik zolgot, hogy meséljen nekünk, milyen volt a show a kulisszák mögött.

Ezen túl a buli a szokásos:

Lesznek retro gépek, versenyek (felevenítjük az alapuló bulin elkövetett, és azóta sose játszott két versenyszámunkat, a Tükör Mariot és a Wizard of Wor vakond módot), lesz Retro Kütyü Árverés (az egyesület helyszíni licitre bocsájtja pár retro cuccát, mert két év nem működés alatt cseppet mínuszba ment az egyesület számlája), és lesz chiptune, egészen éjfélig.

A Retro Kütyü Játszóház hagyományaihoz híven bárki hozhat magával bármi kütyüt. Lesz pár szabad asztal, és konnektor.

Helyszín: Cserepesház, Vezér u. 28a, Budapest, 1144

Kapunyitás: 2022.11.05. 18:00

Facebook event: https://www.facebook.com/events/388489760147511?ref=newsfeed

Beugró: 1000 Ft.