Retro Kütyü Játszóház 8 + IDDQD 5. születésnap – Tiszteletkörök

Már 4 éve töretlen a Retro Kütyü Játszóház bulisorozat. Az előzőn nagyjából 70-en fordultak meg. Akkor a Magyar Anime Társasággal együtt csaptunk bulit. Akkor azt a célt tűztük ki, hogy a következő bulin legyünk legalább 100-an.

Most az iddqd.blog.hu-val bútoroztunk össze egy buli erejére. Bár helyünk az nem volt sok, de látogatóból annál több. Tippem szerint körülbelül 180 fő fordult meg a Játszóházban az este során, amivel bőven túlteljesítettük az eredeti elképzelést.

Be kell vallanunk, az érdeklődés ilyen mértéke nem saját érdem. Az IDDQD blog népszerűsége nélkül nem értünk volna el ennyi embert … de az iddqd-sek nem hoztak volna össze egy olyan retro orgiát, amire mi képesek vagyunk … ilyen egy win – win szituáció 🙂

A szervezésért köszönet jár Stökinek, az iddqd blog atyaúristenének, és a grund Dettijének.

Az egyesületből nagy kösszi jár Orcfacenek, aki végig segített az oda és visszacuccolásban. Aki már mozgatott egy 90 kilós arcade gépet, csak annak van fogalma mekkora meló ez. Orcface ezen túl rendezőként is végig aktivkodta a bulit, úgyhogy szerintem megérdemli az egyesület hőse kitüntetést.

Köszönet jár legaktívabb új tagunknak Atkának, aki a helyszínen segített összerakni a cuccost, és rendezte a Elektro Kalandor kompetísünt. Két legújabb tagunk Folken és Mikes, akik életet leheltek az egyesület PC-ibe, nektek is jár a kösszi.

Kösszi Cserinek a kipakolásért, és hogy meggyógyítottad az egyesületi arcade gépet … jah és kösszi a házi páleszért is ( amiben amúgy nem volt sok köszönet 🙂 ). Kösszi Kumite, hogy jöttél segíteni a visszacuccolásban.

Az este különköszi díját Sparrow nyerte a gameboyos retro selfie mókájáért … zseniális ötlet, full poén kivitelezés.

Természetesen köszi mindenkinek, aki eljött, hozott kütyüt, vagy csak simán jól érezte magát velünk.

 

Így írt a buliról az IDDQD