GAME-O-WEAR Zsűri döntés 2. – Cae

Rájöttem, hogy a zsűrizés alapvetően hálátlan feladat. Különösen igaz ez akkor, amikor valójában teljesen szubjektív – kvázi igazságtalan – módon kell ítéletet mondanunk mások fáradtságos munkájáról. Persze törekszünk arra, hogy ezt jól tegyük, de be kell látnunk, hogy alapvetően nem egzakt tudomány ez, nincsenek tökéletesen védhető vagy támadható megoldások. Éppen ezért gratulálok minden pályázónak, aki a nevezett a versenyre, tök jó volt látni, hogy ilyen sok minőségi munka érkezett, aminek köszönhetően nem volt könnyű dolga egyikünknek sem.

Én most két alkotást emelnék ki:

Számomra Tarkababatesz Princess Peach című munkája volt a verseny egyik fénypontja, abszolút retro (Éljen a Super Nintendo!), de mégis friss, minden értelemben játékos és egy picit provokatív is. Pont ilyennek kell lennie egy gamer pólódizájnnak.

Martiin Űrbőlgyütt Haramiák című munkájáról is hasonlóképp vélekedek. Ötletes, kreatív, vicces, megvan benne a kellő önirónia és szintén baromi jól hozza a retro hangulatot. Szükségem van egy ilyen pólóra.

Pontjaim:

6p – Pricess Peach – Tarkababatesz
5p – Űrbőgyütt haramiák – Matriin
2p – Quickshoot Killer – bad
1p – Classical Music – KatONE
1p – Vaultboy – Willis

TABELLA