GAME-O-WEAR versenykiírás

PixelCon3 központi témája a fanartok körül fog forogni. Szeretnénk bátorítani minden videojáték rajongót, aki érez magában némi tehetséget, ragadjon ceruzát, tollat, ecsetet, digitális rajztáblát, vagy akár microsoft paintet, és öntse képbe gamer vízióit.

Ennek szellemében rendezzük meg az első GAME-O-WEAR videojátékos pólódesign versenyt.

A verseny 5 szakaszból áll:

 1. Nevezési időszak: április 3.-ig eddig adhatjátok le a nevezet grafikákat a nevezési űrlapon.
 2. Közönségszavazás. A nevezett designok látványtervét közzétesszük a facebookon. Innentől like-verseny van április 10-ig.
 3. Zsűri döntés. A közönségszavazás első 10 helyezettje közül egy 5 fős zsűri 5 dizájnt juttat tovább a döntőbe április 17-én.
 4. Előrendelési szakasz. A döntőbe jutott pólódesignokat PixelCon3 napjára, május 14-re gyártjuk le. Addig a webshopunkból előrendelhetőek lesznek a pólók 2500 Ft-ért. (addigra lesz webshopunk)
 5. PixelCon3. A buli helyszínén is lehet pólót venni 3000 Ft-ért. Az esti fináléra összesítjük az eladásokat, majd a legjobban fogyó póló designere nyeri a 2016-os GAME-O-WEAR trófeát.

Feltételek:

 • Felhasználhatsz bármilyen ismert videojátékos figurát, de fontos, hogy a kompozíciót te rajzold meg, saját ötlet nyomán. (Fair use)
 • Bármilyen színű pólóra tervezhetsz
 • Mivel a pólók szitanyomottak lesznek, legfeljebb 3 féle tetszőleges színt használhatsz
 • A sziták mérete A4. A design is legfeljebb ekkora lehet
 • A designt vektorgrafikus formában, pdf-be konvertálva add be
 • Egy alkotó legfeljebb 3 féle designnal nevezhet, de a zsűri egy alkotótól csak egy designt juttathat a döntőbe. (vagy több nevezést adsz le ugyan azzal névvel és elérhetőséggel, vagy egyben is beküldheted a nevezett designokat összezippelve)

ROYALTY:

Minden legyártott póló után 500 Ft jár a designernek.
Minimum 50 db pólót minden döntőbe jutott designból le fogunk gyártani. Ezért minden döntőbe jutott versenyző azonnal gazdagabb lesz 25000 Ft-al.

A pólók ezután legalább a következő évi GAME-O-WEAR versenyig kint maradnak a webshopunkban.

update:

Többen panaszkodtak, hogy a facebookos közönségszavazós kört nem érzik fairnek, mert ezeket rednszerint azok nyerik, akik több ismerőst tudnak mozgósítani, így akiknek facebook profiljuk sincs, azok esélytelenek versenyben maradni.

Az egyesület elnöksége megvitatta a kérdést, és úgy döntöttünk marad a facebook likeverseny. Hiszünk benne, hogy egy jó design, amire beindul a potenciális vásárlók nyálelválasztása, az be fog kerülni az első 10-be haveri segítség nélkül is.

Április 3-án minden design 0 lájkkal indul … azok is amiket eddig már feltöltöttünk.

 

Nevezési űrlap kitöltése