Egy rakás jóakarás a Bethesda Gyermekkórháznak

PixelCon 2 óta minden kitelepülésünkön a Bethesda Gyermekkorháznak gyűjtöttünk karácsonyi adományokat a cicás dobozunkba.

Bízva videojátékos szakértelmünkben az elképzelésünk annyi volt, hogy a gyerekek biztosan értékelni tudnának pár elnyűhetetlen kézi konzolt, amivel agyon lehet verni a kórházban töltött időt. Úgy gondoltunk, hogy a Gameboy Advance SP lenne a legköltséghatékonyabb, és bármilyen körülmény között jól használható kézi konzol. Aksis, nem elemes, van háttérfénye, és futtat minden Nintendo handheld játékot a GameBoy classictól az Advance-ig, ami sacc per kábé 15 évnyi játékfelhozatal.

Arra számítottam, hogy össze fog jönni kb 20 forint, amiből vehetünk két konzolt, és hozzá pár darab játékot … de a közösség felülmúlt minden várakozást !

27 ezer forint pénzadományt, 4 konzolt, és egy rakat játékot kaptunk full ingyen. A többi cuccot is jóárasítva szereztük be a karácsony szellemében … piaci értéken alul becsülve is 155 ezer forintnyi játékot gyűjtöttünk össze, amibe az egyesület összesen 25 ezer forintot tett be önerőből. A többi közösség jófejségéből jött össze. Nagyon köszi, arcok vagytok!

A pakk tartalma: 1 db GameBoy Micro, 4 db GameBoy Advance SP (az egyik AGS-101!!), 6 db Nintendo DS Lite, és 38 db játék.

A Bethesdának 2015.12.23-án 14:00-kor adtam át személyesen a csomagot, egy rövid okítással kísérve, megmutatva melyik játék melyik töltő melyik konzolba megy bele. A játékok a gyermekkorház ADHD (hiperaktívitás és figyelemzavar) és Neurológiai osztály játszó szobáiban lesznek hozzáférhetőek.

 

Az akció kiemelt támogatói:

  • Indián – Playmania videojátékbolt
  • Kacsabácsi – Wizards videojátékbolt
  • Fekszi Zoltán – Konzol Outlet
  • Győri Ferenc
  • Lőrincz János
  • Szakács Gábor – SakmaN
  • Shifty Fox
  • Tóth Robert – Gömbhal

Űber kösszi nektek, és sok más barátunknak, akik egyenesen a cicás dobozba dobták régi kedvenceiket, vagy pénzzel járultak hozzá az adományhoz!

Kellemes Ünnepeket, a Coin Legyen Veletek!